Maa-aineskuljetus ja muut palvelut Kokkolassa

Leif Wentjärvi Oy tarjoaa monipuoliset maa-aineskuljetukset ja maanrakennuspalvelut Kokkolassa ja lähialueilla niin yksityisille kuin yrityksillekin.


Kaipaatko soraa rakennusmaalle? Kuljetamme erilaiset maa-ainekset tilausten mukaan sovittuun aikaan, sovittuun paikkaan. Yksityiset rakentajat, rakennusliikkeet ja urakoitsijat tilaavat meiltä maa-ainesta suoraan työmaalle.


Kunnioitamme erityisesti aikatauluja ja pidämme niistä kiinni, jotta rakennustyösi ei viivästy. Ajamme hiekka- ja murskekuljetukset KTK Kokkolan Autoilijoiden kautta, jonka välityksessä kaikki yhdeksän autoamme ovat. 

Lisäksi toimitamme ruoka- ja täytemultaa omasta takaa. Saat meiltä juuri sellaisen multakuorman kun tarvitset, toimitamme perille pienet ja isommatkin erät.


Tilaa maa-aines meiltä, niin saat juuri tarvitsemaasi laatua suoraan haluamaasi osoitteeseen toimitettuna, niin pienen kuin isonkin erän oman tarpeesi mukaan.

Kalusto

  • 2 x 21t telakone
  • 1 x 25t telakone
  • 15t pyöräalustainen kaivinkone
  • 5t kumitelakone
  • 9 kpl kuorma-autoja

Kaivuutyöt

Tarjoamme ammattitaitoista konekaivuupalvelua kuten talonpohjien tekoa ja salaojituksia Kokkolan seudulla. Lisäksi tarjoamme mm. lavettikuljetuksia.